Asigurarea Blue Air Flexi

Din 28 ianuarie 2013, partenerii nostri Airsavings va ofera un nou tip de asigurare: Blue Air Flexi.
Aceasta asigurare de calatorie va permite modificarea biletului (ruta sau data sau ora zbor), urmand ca taxa de 40 euro/ pasager/ segment de zbor sa fie returnata imediat in contul dumneavoastra!


In timpul procesul de rezervare, la pasul 4, aveti posibilitatea de a adauga serviciul Blue Air Flexi, costul fiind de 5 euro/ pasager/ segment de zbor. Astfel veti putea beneficia de o singura modificare gratuita de ruta sau data sau ora, cu plata doar a eventualei diferente de tarif (diferenta dintre tariful initial si noile tarife valabile la data schimbarii rezervarii).

Atunci cand pasagerul care a achizitionat serviciul Blue Air Flexi va efectua o modificare, va plati costul modificarii catre Blue Air, urmand ca Airsavings sa ramburseze imediat contravaloarea taxei de 40 euro/ pasager/ segment de zbor direct pe cardul clientului.


Intrati pe site-ul Blue Air, www.blueairweb.com, la rubrica Modifica Rezervare, treceti datele rezervarii, alegeti “Modificare zboruri”, selectati noua data de zbor sau noua ruta si vi se afiseaza automat costul modificarii. Pentru efectuarea modificarii trebuie sa apasati pe butonul "Finalizare" si sa faceti plata online. Modificarile se pot face numai inainte de efectuarea check-inului online.


Practic, achizitionand aceasta asigurare oferita de Airsavings, veti achita tariful de 5 euro, iar prin returnarea taxei de modificare de 40 euro in contul dumneavoastra, veti face o economie de 35 euro.

Asigurarea Blue Air Flexi este disponibila numai in timpul procesul de rezervare bilet.
Mai multe detalii gasiti la https://blueairweb.airlineplus.net/files/0B/flex/baf_details_5_RO.pdf