18. TRANSFER

18.1 Transfer Autocar
Blue Air va pune la dispozitie serviciul de tranfer cu autocarul din Constanta/ Brasov catre Aeroportul Otopeni, si retur. Impreuna cu biletul de avion Blue Air puteti achizitiona si transferul cu autocarul, serviciu asigurat de partenerul nostru, Direct Aeroport.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 – pana la 2 ani calatoresc gratuit (nu vor avea loc separat, calatoresc in bratele parintelui).
Direct Aeroport accepta 2 (doua) bagaje de cala (32kg) si 1 (un)  bagaj de mana/pasager.
Nu sunt acceptate:
-    Biciclete
-    Arme
-    Animale de companie
-    Echipament sportiv
Daca din vina Direct Aeroport pasagerii intarzie la aeroport/pierd cursa, Direct Aeroport se obliga sa respecte si sa aplice reglementarile conform EC261/2004 si sa restituie contravaloarea biletelor de avion catre Blue Air, nu si a altor servicii de care pasagerul beneficia la destinatie. Blue Air va rambursa la randul sau pasagerii ce au dreptul de a le fi restituita contravaloarea biletelor de avion.

In cazul in care Blue Air sufera o intarziere Direct Aeroport se obliga sa accepte pasagerii Blue Air pe prima cursa cu locuri disponibile fara a percepe nicio taxa suplimentara.

Detalii despre orar curse, loc imbarcare, etc. gasiti aici.

18.2 Transfer taxi

Pentru a putea face o rezervare de taxi, in timpul procesului de achizitionare a biletului, va trebui sa bifati casuta aferenta serviciului, apoi dupa efectuarea platii, va rugam sa completati formularul de CERERE TAXI afisat pe pagina de confirmare a rezervarii si, ulterior, sa apasati pe butonul “trimite comanda”. Pentru preluare, clientii vor fi asteptati de catre reprezentantul Fly Taxi in Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, respectiv in zona de iesire de la terminalul Sosiri, cu un anunt cu sigla “Blue Air”.
Pentru sugestii si reclamatii, clientii sunt rugati sa contacteze direct compania Fly Taxi la numărul de telefon: +4 0747.999.440 sau pe e-mail la adresa: office@taxifly.ro.