Checkin online
Doriti sa faceti check in-ul online?
Check in-ul electronic se face via internet, va permite sa evitati cozile si sa va imbarcati inaintea celor care fac check in-ul manual.
Eligibilitate check-in electronic
Pasageri la check in
Zbor Data plecarii Plecare Sosire
Imprimati din nou biletul de imbarcare?
Zbor Data plecarii Plecare Sosire
Imprimati din nou biletul de imbarcare?
Informatie Importanta

Va rugam cititi conditiile ce tin de web-check-in mai jos:

  • IMPORTANT ! In cazul in care calatoriti cu bagaj de cala va trebui sa prezentati in aeroport la ghiseul dedicate pentru inregistrarea acestuia
  • Pentru finalizarea procesului de web-check-in este necesara printarea cartii/lor de imbarcare generata de catre sistem, pentru aceasta veti avea nevoie de un computer conectat la internet si de o imprimanta compatibila. Va trebui sa prezentati cartea de imbarcare impreuna cu documentele de calatorie la poarta de imbarcare cu pana la 60 de minute inaintea decolarii cursei dumneavoastra. In cazul in care calatoriti cu bagaj de cala, astfel necesitand sa predate bagajul la ghiseul de colectare, va trebui sa prezentati in aeroport cu pana la 90 de minute inaintea decolarii cursei dumneavoastra.
  • Serviciul de web-check-in este gratuit. Pentru procesul de check-in in aeroport va tebui sa platiti o taxa de 5 EUR daca este achizitionat de pe siteul nostrum sau 10 EUR in cazul in care este platit in aeroport.
  • Daca din orice motive la poarta de imbarcare nu sunteti in posesia cartii de imbarcare printata va trebui sa va intoarceti la ghiseul de check-in suportand toate taxele ce se aplica.
  • Odata ce procesul de web-check-in este finalizat nu va mai fi posibil sa modificati datele zborului, personale sau sa adaugati servicii.
  • Va rugam sa cititi conditiile de calatorie sectiunea web-check-in pentru mai multe detalii.

Deoarece pretuim siguranta dumneavoastra mai presus de orice, daca aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la procesul de web-check-in sau legate de obiectele pe care doriti sa le transportati, va rugam sa contactati departamentul Call Center la 1499.